Over Iris

Al sinds ik me kan herinneren, schrijf ik. Verhalen en brieven. Ik schrijf over de dingen die me bezig houden. Zaken die me opvallen. Onderwerpen die me raken. Ik schrijf om het schrijven, simpelweg omdat ik het heerlijk vind om te doen.

Aangenaam

Aangenaam trouwens. Ik ben Iris (1982). Ik woon in de polders van het Groene Hart. Werken doe ik in Amsterdam. Deze combinatie geeft mij dagelijks ruim voldoende tijd om te mijmeren over het leven. In de blauwe bolide, een Opel Corsa, tuf ik over de A4 terwijl zich in mijn gedachten nieuwe verhalen vormen.
Naast mijn werk heb ik drie yogaopleidingen afgerond en ben ik Touch for Health practitioner. Ik schreef al eens een blog en column in Yoga Magazine over waarom ik, ondanks deze opleidingen, gewoon in het bedrijfsleven werk.
Lezen, dat doe ik veel. En wielrennen kijken. Met sport en beweging heb ik een haat-liefde verhouding. Dit betekent in de praktijk dat ik als een dolle van start ga, mezelf overbelast en dan weer een tijdje moet uitrusten. Gematigdheid is nooit een talent van mij geweest. 

Schrijf, lees en verwonder

Dit blog is een allegaartje van onderwerpen. Hoe hard ik ook mijn best doe, ik heb nog geen hokje gevonden waar mijn schrijfsels en ik inpassen. Identiteit. Ook zo’n fascinerend onderwerp. Anyway, schrijf, lees, verwonder maar vooral veel leesplezier gewenst!

Back To Top